onsdag den 24. august 2011

Zoom

Der sker noget særligt, når man zoomer helt tæt ind på et lille udsnit af verden. Det er sjovt at gå på jagt i naturen, på skolen, eller i billeder med en søgeramme (lavet af et par stykker A4 papir skåret som tykke L'er). På den måde flytter fokus sig fra helheden til en lille del, der får helt nyt liv.

Som opstart til dette projekt, kan det være en fin idé at vise nogle af den amerikanske kunstner Georgia O´Keeffes meget smukke og sanselige "close up" billeder af blomster og frugter.

De her billeder er malet af børn i en 6. og 7. klasse, men jeg har også lavet projektet med billedskolebørn helt ned til 7 år, og de malede de mest fantastiske billeder.

Børnene har malet efter fotos af dyreansigter. De har brugt søgerammer og zoomet ind på den detalje som de ville forstørre og male på 30x30 cm. lærred. Motivet har de tegnet op på lærredet med farvet tavlekridt (kan tørres af med en fugtig klud, hvis man ikke er tilfreds med første forsøg). Vi har brugt Galeria akrylmaling, og de små bobler og prikker, der er i nogle af billederne, er lavet med bobleplastik og blomsterpinde.Ingen kommentarer:

Send en kommentar