lørdag den 13. august 2011

Hurra! Jeg har fået en blog!

Kære alle jer, som også elsker at arbejde med billedkunst. Jer som har maleglade børn - enten jeres egne eller dem, I er sammen med på jobbet... Jer, som har hang til farver, skrot, krea-projekter og kunst. Jer som ikke kan gå forbi en genbrugscontainer uden liiige at skulle kigge i den. Jer som samler gamle, bulede kapsler op fra gaden, for man kunne jo måske..., Jer, som skal og må rive gamle, flossede plakater ned fra lygtepælene i byen fordi forfaldet er fantastisk, og man kunne jo bruge det i en collage....  Jer som er ved at koge over af idéer når I har været på kunstudstilling, styrter hjem og hiver malegearet frem, og sukker, når der kun er 5 timer til I skal op igen og derfor er nødt til at gå i seng og sove lidt...Sådan har jeg det også! Her på min blog vil jeg dele nogle af mine idéer og projekter med jer. Måske kommer jeg til at bruge min blog meget - måske lidt. Men HURRA! Jeg har fået en blog. Velkommen til! Lad jer inspirere og GIV DEN GAS!

6 kommentarer:

 1. Hej Line! Et stort HURRA og tillykke :D Jeg glæder mig i den grad til at følge din nye blog. Du er så inspirerende og sej - det ved alle, der kender dig - og nu har mange flere fået muligheden for at lege med. Vi skal bare GIVE DEN GAS, skal vi! Jeg er klar :D Knus Annitta

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Tillykke i blog klubben ;O) Glæder mig til at se hvad du finder på med alle dine skønne farver.
  Har lagt mig som fast læser så nu kan du også følge min.
  Kh Mette Laumann

  SvarSlet
 4. Tak I to :-) Jeg aner jo ikke hvad det er jeg har kastet mig ud i - men det er ind til videre sjovt :-)

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke, Line! Dejligt du har fået dig et rum, hvor du kan give din kreativitet fuldt elektronisk udtryk! :-))

  SvarSlet
 6. Fantastisk inspirerende blog du har her, jeg skal helt klart afprøve en del i det kommende skoelår.

  SvarSlet